Qui som
Síguenosen Google+    
    Blog de e360                                                                                          

e360 Serveis Globals d'Enginyeria S.L.P.
es una empresa ubicada a Badalona que ofereix Serveis d'Enginyeria i Arquitectura als seus clients. Està formada per Enginyers Industrials, Arquitectes i Aparelladors, tots ells Col·legiats. Va ser fundada l'any 2008 gràcies a l'experiència dels seus socis en diferents camps. Des de l'inici de la seva activiat, l'empresa no ha deixat de créixer i l'any 2012 va realitzar el seu primer projecte internacional dissenyant una fàbrica als Estats Units per un client nacional.

Els professionals, tots de perfil tècnic, que integren e360 disposen d'una dilatada experiència en la redacció de Projectes d'Activitats, Plans d'Emergència i Evacuació, Projectes d'Emmagatzematge de Productes Químics EPQ, ... i han estat acreditats per la Generalitat de Catalunya per fer Plans d'Autoprotecció PAU, per la qual cosa son experts en afrontar qualsevol encàrrec relacionat amb l'Autoprotecció a Catalunya. La nostra manera de treballar es basa en la qualitat del servei, la disponibilitat i el servei integral.

Oferim Serveis Integrals relacionats amb els Plans d'Autoprotecció: elaboració, manteniment, implantació, formació, simulacres, tramitació, actualització, ...

A més, e360 proporciona als seus clients equips multidisciplinars per resoldre amb èxit els projectes que li son encomanats des de qualsevol de les Activitats que estan obligades a diposar d'un Pla d'Autoprotecció.

A més d'aquesta web dedicada als Plans d'Autoprotecció PAU, pot trobar informació sobre nosaltres a:
 • La web corporativa de l'empresa: www.e360.es
 • El nostre blog de difusió de temes d'enginyeria i arquitectura: www.e360.es/blog
 • La web dedicada a explicar cada un dels nostres serveis d'enginyeria i arquitectura: www.proyectosingenieria.net
  • Projectes d'Acivitats;
  • Projectes d'Obres;
  • Projectes Elèctrics;
  • Projectes d'Instal·lacions;
  • Projectes d'Emmagatzematge de Productes Químics EPQ;
  • Tassacions, Peritacions i Informes Tècnics.
 • La web destinada al servei de Certificats Energètics i Cèdules d'Habitabilitat: www.certificados-energeticos.org
 • Les xarxes socials:
     http://www.facebook.com/e360ServeisGlobalsEnginyeria

     http://twitter.com/e360enginyeria
El nostre àmbit d'actuació és tot Catalunya: Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida. Hem desenvolupat projectes en les ciutats com: Barcelona, Hospitalet de Llobregat, Badalona, Terrassa, Sabadell, Mataró, Santa Coloma de Gramenet, Cornellà de Llobregat, San Cugat del Vallès, San Boi de Llobregat, Manresa, Rubí, Vilanova i la Geltrú, Viladecans, El Prat de Llobregat, Castelldefels, Granollers, Cerdanyola del Vallès, Mollet del Vallès, Esplugues de Llobregat, Gavà, Sant Feliu de Llobregat, Vic, Blanes, Igualada, Tiana, Teià, Alella, Argentona, Cabrils, Vilafranca del Penedès, Ripollet, Montcada i Reixac, Sant Adrià de Besòs, Sant Joan Despí, Barberà del Vallès, Sitges, Premià de Mar, Sant Vicenç dels Horts, Martorell, Sant Andreu de la Barca, Pineda de Mar, Santa Perpètua de Moguda, Molins de Rei, Calafell, Olesa de Montserrat, Castellar del Vallès, El Masnou, Esparraguera, Manlleu, Girona, Lloret de Mar, Olot, Sant Feliu de Guíxols, Banyoles, Figueres, Salt, Sant Pere de Ribes, Palafrugell, Tarragona, Reus, Salou, Valls, Tortosa, Cambrils, Vilaseca, Amposta, Lleida: Lleida, Tàrrega, Balaguer, Mollerussa,...
 

Demani informació sense compromís.

e360 Servsi Globals d'Enginyeria, S.L.P.

Telèfno 93.464.46.70
e-mail: info@e360.es
Carrer Jaume Borràs 18, 08911 Badalona